Workshops

Basisworkshop/Themaworkshop

Je maakt kennis met de vrije/intuïtieve mandala. Je tekent vanuit natuurlijke vormen. Je krijgt speelse oefeningen aangereikt die je eigen creativiteit stimuleren en er komen achterliggende gedachten aan bod.
Meestal beginnen we met een meditatie en teken je rondom een bepaald thema, zoals bv. ‘werken met symbolen’ of ‘je lichtkracht ontdekken’. Aan de hand van het thema krijg je theorie en ontspannings- of bewegingsoefeningen. De richtlijnen en hulpstructuren helpen je de mandala te maken. Het thema wordt door iedereen op zijn eigen manier uitgewerkt: je zet jouw idee om in kleur en vorm. Een workshop duurt twee en een half uur.

Dagworkshop

Bij de dagworkshop ga je een hele dag tekenen van 10.00u tot 16.00 uur. Je gaat aan de slag met een thema of techniek. Je krijgt informatie en ontspannings- beweging- of meditatieoefeningen. Je wordt geholpen je mandala op te bouwen. Het thema wordt door iedereen op zijn eigen manier uitgewerkt.
Ik geef ook dagworkshops in samenwerking met anderen zoals Mandala & Reading en Mandala & Yoga Mandala & familieopstelling.
Het is inclusief koffie, thee en een vegetarische soep, er is een mogelijkheid voor een wandeling door de bosrijke omgeving.

Kom je eigen kracht in de mandala ervaren! Het geeft je rust, brengt je meer in balans en je krijgt veel inzichten over jezelf.