Over mij

Ik heb 30 jaar in de onderbouw van het basisonderwijs gewerkt.
In 2002 kwam ik het mandalatekenen op het spoor. Ik vond het een heerlijke manier om ontspannen en creatief bezig te zijn. Bovendien trokken de achtergronden en de symboliek mij zo aan dat ik me er helemaal in ben gaan verdiepen.

José van Esch heeft me de eerste beginselen van het mandalatekenen bijgebracht. Daarna heb ik de opleiding gehad van Danka Hüsken. Eerst via de cursus ‘Mandala’s, welkom in de cirkel van je ziel’ en in diverse tekenweken o.a. Numerologie, Chakratekenen, Kristalmandala’s, Religies/Culturen, Metamorfosen en Engelen. Bij haar heb ik de Masterclass Mandala en de Masterclass Numerologie succesvol afgesloten.

En verder…
heb Ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van bewustwording en welbevinden. Mijn opgedane ervaringen en inzichten gebruik ik in mijn mandalatekenlessen.

Vanaf 2005 geef ik diverse workshops en cursussen, ook op volks-universiteiten, bij verenigingen, instellingen, familie en vriendengroepen.

In Nistelrode heb ik een mooie ruimte aan het rand van het bos in de Maashorst. Hier geef ik cursussen voor beginners, voor gevorderden, chakratekenen, Numerologie in de Mandala en diverse workshops. Wilt u een workshops op uw locatie, neem vrijblijvend contact met me op.

Van september 2014 t/m september 2019 heb ik ook les gegeven aan de opleiding Educatief Mandala Instituut van Danka Husken; een opleiding tot Mandaladocent.