Agenda

Workshops

Woensdagmiddag of woensdagavond 22 jan. van 14.00-16.30u of 19.00u-21.30uur: Numerologie: jouw specifieke kwaliteiten in de Mandala.
Numerologie of getallenleer is de kennis van de getallen. Elk getal heeft een bepaalde betekenis. Hierbij wordt het getal gezien als een symbool van klank en trilling: de frequentie en de kwaliteit van het getal. Door het uitrekenen, bestuderen en het tekenen van je eigen getallen en het laten inwerken van de betekenis krijg je meer inzicht in de kwaliteiten van jezelf. Vanuit je geboortedatum en je naam kijken we welke kwaliteiten jij hebt en brengen die samen in jouw persoonlijke mandala

Dinsdagmiddag of dinsdagavond 3 mrt. van 14.00-16.30u of 19.00u-21.30uur: Balans en evenwicht. Hoe hou jij je balans in je leven? We gaan op zoek naar datgene wat jouw balans en evenwicht geeft. Er zijn diverse figuren die je evenwicht en balans kunnen versterken en wellicht heb je daar zelf ideeën over. Elke mandala geeft je sowieso meer je balans omdat lichaam, ziel en geest door het mandalatekenen meer samen gaan werken. We werken met een meditatie, die je aanwijzingen geeft en verwerken dat in een mandala.

Bij deze workshops werk ik in kleine groepen met maximaal 4 personen, je hebt geen ervaring met t(mandala)tekenen nodig.

Tekenweek in Huissen
van maandag 3 t/m vrijdag 7 februari samen met Danka Hüsken. Thema: Denk niet wit, denk niet zwart, denk in de kleur van je hart. We gaan aan de slag met wit kleurpotlood op zwart papier en met zwart potlood op wit papier. Wat voelen we bij het tekenen en wat betekent dat voor ons ons? Wat verandert er wanneer we kleuren toevoegen? Welke kleur(en) heb jij op dit moment nodig? We verwonderen ons over al die kleurenpracht en werken die op een intuïtieve manier uit in een aantal (mandala) tekeningen. Opgave via het klooster.
https://www.kloosterhuissen.nl/programmas/creativiteit/programma.php?programmaID=1417

Cursus in Centrum “Hartje Maashorst” Palmenweg Nistelrode
Dinsdag 9.45-11.45u
8 lessen om de 3 weken. Diverse onderwerpen, zowel intuïtief als technische mandala’s
7 & 28 jan, 18 febr, 10 & 31 mrt, 21 april, 12 mei, 2 juni.

Graag een Workshop van een hele dag, halve dag of avond? Mogelijk vanaf 3 personen. Ik geef ook individuele tekensessies met Numerologie of een onderwerp naar keuze. Vraag vrijblijvend informatie aan.