Agenda

Workshops

Woensdagmiddag 31mrt. van 14.00-16.30u Leven vanuit je hart, hoe doe je dat? Wat leeft er werkelijk binnen in je? Kan jij naar je hart gaan in elke situatie? Durf jij te kiezen voor liefde? Met dit thema gaan we aan de slag en tekenen een liefdevolle mandala. Met wat uitleg en een meditatie wordt dat beslist een bijzondere mandala.

Woensdagmiddag 14apr. van 14.00u-16.30uur: Numerologie is de leer over de betekenis van de getallen, waarbij we uitgaan van je naam en geboortedatum. We kijken wat de getallen in jouw geboortedatum betekenen. We tekenen er  één of meerdere d.m.v vormen en symbolen in een mandala. Natuurlijk krijg je hier uitleg over en geef ik je suggesties wat het tekenen betreft, ook technische.

Woensdagmiddag 21april en donderdagmiddag 20 mei. van 14.00-16.00 uur: Vlindermama Creatief & Mandala. Als je een miskraam hebt gehad of een kind verloren hebt geeft dat veel verdriet bij de ouders, het gezin en de familie. Daar gaan we liefdevolle aandacht aan schenken. We doen een meditatie en maken een mandala waarin jij, je herinnering aan je (klein)kinderen tekent d.m.v. een of meerdere symbolen. Het werkt heel helend. Deze workshop kan ook helemaal alleen. Ik geef hem samen met Vlindermama Jeanette de Kruijk in Oss. Zie www.vlindermama.nl

Vrijdagmiddag 7 mei. van 14.00 – 17.00u: De diepgang van je ziel. Na een korte kennismaking met elkaar komt je persoonlijke thema thema vanzelf naar boven. We starten met een diepgaande meditatie waarin je beslist beelden of vormen te zien krijgt. Deze delen we met elkaar en verwerken die onder begeleiding in een mandala. Het wordt een helende mandala. Deze workshops geef ik in Heesch bij Bertine Donna.(vol)

Alle workshops zijn in kleine groepen met 2, 3 of 4 personen met inachtneming van de regels van het RIVM.
Je hebt geen ervaring met (mandala)tekenen nodig.

Nieuw: Numerologische mandala’s laten tekenen en duiden van jezelf, je kind, je vriendin of wie dan ook.
Numerologie of getallenleer is de kennis van de getallen. Elk getal heeft een bepaalde betekenis. Hierbij wordt het getal gezien als een symbool van klank en trilling: de frequentie en de kwaliteit van het getal. Door het uitrekenen, bestuderen en het tekenen van je eigen getallen of die van anderen, krijg je meer inzicht in de kwaliteiten die uit deze getallen blijken en krijg je meer respect voor elkaar. Hierbij is naam en geboortedatum uitgangspunt.
Ik heb veel ervaring met het maken en duiden van Numerologische mandala’s. Wil je graag weten wat de geboortecijfers van je kind, je moeder, je vriendin etc te vertellen hebben, neem dan contact met me op. Ik leer er je graag meer over en maak het graag inzichtelijk voor je met een geboortemandala en een pentagram erbij. Een pentagram laat zien welke getallen van je geboortedatum je hebt en aan welke getallen je nog mag werken.

Cursus in Centrum “Hartje Maashorst” Palmenweg Nistelrode
Dinsdag 9.45-11.45u
6 lessen om de 3 weken. Diverse onderwerpen, zowel intuïtief als technische mandala’s.
19 januari; 9 feb; 2 & 23 maart; 13 april; 11 mei; 1 juni

Graag een Workshop van een hele dag, halve dag of avond? Mogelijk vanaf 3 personen. Ik geef ook individuele tekensessies met Numerologie of een onderwerp naar keuze. Vraag vrijblijvend informatie aan.