Agenda

Workshops

Dinsdagavond 11 febr. van 19.30-22.00 uur: Vlindermama Creatief & Mandala. Als je een miskraam hebt gehad of een kind verloren hebt geeft dat veel verdriet bij de ouders, het gezin en de familie. Daar gaan we liefdevolle aandacht aan schenken. We maken een mandala waarin jij, je (klein)kind, je gezin en of familie een plaats krijgt. Het werkt heel helend en je krijgt inzichten in de verschillende relaties. Deze workshop geef ik samen met Vlindermama Jeanette de Kruijk in Oss.

Dinsdagmiddag of dinsdagavond 3 mrt. van 14.00-16.30u of 19.00u-21.30uur: Balans en evenwicht. Hoe hou jij je balans in je leven? We gaan op zoek naar datgene wat jouw balans en evenwicht geeft. Er zijn diverse figuren die je evenwicht en balans kunnen versterken en wellicht heb je daar zelf ideeën over. Elke mandala geeft je sowieso meer je balans omdat lichaam, ziel en geest door het mandalatekenen meer samen gaan werken. We werken met een meditatie, die je aanwijzingen geeft en verwerken dat in een mandala.

Bij deze workshops werk ik in kleine groepen met maximaal 4 personen, je hebt geen ervaring met t(mandala)tekenen nodig.

Tekenweek in Huissen
Van 27 t/m 31 juli in het Dominicanenklooster. Thema: de kracht van kleur! We gaan aan de slag met kleuren en wat die voor jou betekenen. Welke kleur heb jij op dit moment nodig? De betekenissen van elke kleur komen aan bod en wat kleuren met je kunnen doen. Dat gaan we ook echt ervaren. Je zult versteld staan van je eigen kleurenpracht! We werken met diverse materialen. opgave via het klooster. Binnenkort staat het op de website.
https://www.kloosterhuissen.nl

Cursus in Centrum “Hartje Maashorst” Palmenweg Nistelrode
Dinsdag 9.45-11.45u
8 lessen om de 3 weken. Diverse onderwerpen, zowel intuïtief als technische mandala’s
7 & 28 jan, 18 febr, 10 & 31 mrt, 21 april, 12 mei, 2 juni.

Graag een Workshop van een hele dag, halve dag of avond? Mogelijk vanaf 3 personen. Ik geef ook individuele tekensessies met Numerologie of een onderwerp naar keuze. Vraag vrijblijvend informatie aan.