Agenda

Workshops met Bertine Donna

Woensdagmiddag 10 november van 14.00u-17uur: Na een korte kennismaking met elkaar starten we met een diepgaande meditatie waarin je beslist beelden of vormen te zien krijgt en jouw thema duidelijk wordt. We delen dit met elkaar en verwerken de beelden met begeleiding in een mandala. Het wordt een helende mandala.

Workshops met Vlindermama Jeanette de Kruijk

Donderdagmorgen 18 november en woensdagmorgen 24 november van 10.00u-12.00u Vlindermama Creatief & Mandala: Familieopstelling in de Mandala. Als je een miskraam hebt gehad of een kind verloren hebt geeft dat veel verdriet bij ouders, gezin en familie. Daar gaan we liefdevolle aandacht aan schenken. Met vooraf een meditatie gaan we aan de slag met intuïtief tekenen om jou, jouw kind/kinderen, je gezin en of je familie op papier te zetten. Juist ook overleden kinderen, miskramen en abortussen komen erin te staan. Na het tekenen en inkleuren bekijken we de creaties en met de universele wetten van Familieopstellingen kijken we of we kunnen duiden wat er getekend is, wat de kleuren betekenen en of er inzichten en woorden mogen komen. Deze workshop is met max. 2 personen Ik geef hem samen met Vlindermama Jeanette de Kruijk in Oss. Zie www.vlindermama.nl

Eigen Workshops

Vrijdagmorgen 26 nov. van 10.00-12.30u: Mandala van Verbinding: met welke persoon zou jij een betere verbinding willen? Dat kan iemand in je leven zijn of een persoon die overleden is. We gaan kijken naar de eigenschappen en kwaliteiten van die persoon en geven die middels kleur en vorm weer in de mandala. Je zult merken dat je er inzichten door krijgt en er een betere verbinding met die persoon ontstaat.

Alle workshops zijn in kleine groepen met 2, 3 of 4 personen met inachtneming van de regels van het RIVM.
Je hebt geen ervaring met (mandala)tekenen nodig.

Nieuw: Numerologische mandala’s laten tekenen en duiden van jezelf, je kind, je vriendin of wie dan ook.
Numerologie of getallenleer is de kennis van de getallen. Elk getal heeft een bepaalde betekenis. Hierbij wordt het getal gezien als een symbool van klank en trilling: de frequentie en de kwaliteit van het getal. Door het uitrekenen, bestuderen en het tekenen van je eigen getallen of die van anderen, krijg je meer inzicht in de kwaliteiten die uit deze getallen blijken en krijg je meer respect voor elkaar. Hierbij is naam en geboortedatum uitgangspunt.
Ik heb veel ervaring met het maken en duiden van Numerologische mandala’s. Wil je graag weten wat de geboortecijfers van je kind, je moeder, je vriendin etc te vertellen hebben, neem dan contact met me op. Ik leer er je graag meer over en maak het graag inzichtelijk voor je met een geboortemandala en een pentagram erbij. Een pentagram laat zien welke getallen van je geboortedatum je hebt en aan welke getallen je nog mag werken.

Cursus in Centrum “Hartje Maashorst” Palmenweg Nistelrode
Dinsdag 9.45-11.45u
6 lessen om de 3 weken. Diverse onderwerpen, zowel intuïtief als technische mandala’s.
7 & 28 september; 19 oktober; 9 & 30 november; 14 december.(vol)

Graag een Workshop van een hele dag, halve dag of avond? Mogelijk vanaf 2 personen. Ik geef ook individuele tekensessies met Numerologie of een onderwerp naar keuze. Vraag vrijblijvend informatie aan.