Agenda

Workshops met Jeanette de Kruijk
donderdagmiddag 18 augustus van 14.00u-16.00uur / vrijdagmorgen 23 september van 10.00-12.00 / woensdagmorgen 12 oktober van 10.00u-12.00uur / woensdagmiddag 16 november van 14.00-16.00 uur: Familieopstelling in de Mandala.
We hebben ervaren als je je familie in een mandala tekent dat er hele mooie inzichten kunnen ontstaan. Je leert of je je eigen plaats voldoende inneemt en er ontstaan waardevolle inzichten in de verhoudingen binnen je familie of gezin. Juist door ook je overleden familieleden erbij te betrekken geeft dat deze workshop extra dimensie. Ook kan je je vriendengroep of je werksituatie in de mandala tekenen. Uitgangspunt ben je altijd zelf!
Na het tekenen en inkleuren bekijken we de mandala met de Universele wetten van Familieopstellingen zodat we samen kunnen duiden wat er getekend is, wat de kleuren betekenen en of er woorden mogen komen voor wat we zien en wat we ervaren hebben.
Deze workshop is in Oss en we werken met maximaal 2 personen Zie ook www.jeanettedekruijk.nl

Workshops met Bertine Donna
vrijdagmiddag 4 november van 14.00 tot 17.00u: Engel van de oerschreeuw: deze engel mag je leiden naar de diepte van een ervaring in jezelf. Jouw gevoel mag hierin worden aangeraakt en kleurrijk in een mandala verwerkt worden. Innerlijke vrijheid mag als resultaat gezien worden. Na het werken aan jouw mandala en de bespreking daarvan zal Bertine je nog een persoonlijke Reading geven.
Deze workshop wordt gegeven in Centrum ‘Hartje Maashorst’ , Palmenweg 5 Nistelrode

Eigen Workshops
donderdagmorgen 6 oktober van 10.00u-12.30uur: Eenheid en Verbinding. Hoe zie jij Eenheid en waarmee of met wie zou je een betere Verbinding willen? Daar sturen we in een meditatie op aan en er zal verschijnen wat voor jou belangrijk is. Je zult merken dat als je met de mandala bezig bent je er inzichten door krijgt en daardoor die eenheid en verbinding helemaal duidelijk voor je wordt.
Donderdagmorgen 1 dec. van 10.00u -12.00uur: Verlangen. Wat is jouw verlangen, wat zou je graag willen bereiken? Het is heel belangrijk om dat duidelijk te hebben, uit te spreken en vooral te voelen. Dan kan het in je leven waargemaakt worden. Jouw diepste verlangen tekenen we dan in de mandala zodat die daadwerkelijk uit kan komen.

Alle workshops zijn in kleine groepen met 2, 3 of 4 personen, je hebt geen ervaring met (mandala)tekenen nodig.

Wil je graag iets meer weten over de Numerologie van jezelf, je kind, je vriendin of iemand anders?
Door het uitrekenen, bestuderen en het tekenen van je eigen getallen of die van anderen, krijg je meer inzicht in de kwaliteiten die uit deze getallen blijken en komt er meer respect voor elkaar. Hierbij is naam en geboortedatum uitgangspunt.
Ik heb veel ervaring met het maken en duiden van Numerologische mandala’s. Wil je graag weten wat de geboortecijfers te vertellen hebben, neem dan contact met me op. Ik leer er je graag meer over en maak het graag inzichtelijk voor je met een geboortemandala en/of een pentagram. Een pentagram laat zien welke getallen/kwaliteiten van je geboortedatum je meegekregen hebt en aan welke getallen je nog mag werken.

Wil je graag een workshop met een groep voor een hele of halve dag? Of liever een Individuele sessie?
Er zijn diverse mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met me op.

Cursus in Centrum “Hartje Maashorst” Palmenweg Nistelrode
Dinsdag 9.45-11.45u
6lessen om de2 a 3 weken. We gaan verder met de 13 nieuwe kosmische chakra’s van deze tijd. Iedere les behandelen we één chakra.
13 & 27 september, 18 oktober, 8 en 22 november, 13 december (vol)

Voor prijzen kijk bij tarieven.